Cautare

13186 de rezultate pentru "rezultate titularizare educatoare bucuresti 2011" (3.00 secunde)
La data de 16 februarie 2011, ofiteri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigare a Fraudelor, impreuna cu lucratori ai Serviciului de Inspectie Fiscala - Directia Generala a Finantelor Publice, au pus in n executare un numar de 7 autorizatii de perchezitie emise de Tribunalul Bucuresti intr-un dosar penal aflat in supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 2, in care sunt invinuite 11 persoane fizice si 7 persoane juridice, cercetate sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.
FARCAS) La sfarsitul anului 2011 in cercurile OZN s-a discutat mult un raspuns pe care Oficiul de stiinta si Tehnologie politica (OSTP) al Casei Albe l-a dat la doua petitii despre informatiile detinute privind relatiile cu vizitatorii extraterestri.
Zic, "Bun, dar unde sunt cele cu 0% sau cu 2%?", pentru ca ma simt la fel de obligat sa ii felicit si sa-i sprijinim pe cei care au rezultate de 100% la bacalaureat, cum ma simt insa obligat sa vedem ce se intampla in liceele unde nu e acelasi grad de promovabilitate.
In mod special, ma bucur sa vad ca noile noastre medicamente lansate recent pentru tratamentul cancerului de san HER2 pozitiv au avut rezultate foarte bune.
De la o autostrada care trebuia sa aibe 415 kilometri si sa coste 2,2 miliarde de dolari, demarata in 2004 si care ar fi trebuit sa fie gata in 2011, vom ajunge sa platim 2,52 miliarde dolari (1,8 miliarde de Euro) pentru doar 116 kilometri de autostrada, probabil in zona cea mai putin necesara a Romaniei.
"In cursul saptamanii viitoare, vom discuta cu reprezentantii FMI si ai Comisiei Europene, la Bucuresti, seturile de politici pe care noi le avem in vedere. ... "Crestere economica de 3% in 2011"
Echipe mixte interministeriale controleaza "magazinele de vise" Ministrul Administratiei si Internelor, Constantin Traian Igas, a prezentat in Guvern o informare privind activitatile desfasurate in judete si Municipiul Bucuresti pentru limitarea comercializarii, utilizarii si consumului de substante cu efecte psihoactive.
"E de datoria mea ca presedinte al PNL si copresedinte al USL sa spun foarte clar ca este o minciuna completa afirmatia lui Dinu Patriciu ca ar avea cea mai mica legatura cu constituirea USL, cu negocierea temelor protocolului si asa mai departe", spunea Antonescu la sfarsitul lunii iulie 2011, dupa ce anterior l-a invitat pe omul de afaceri sa-si dea demisia din PNL.
Senatorul PC, Dan Voiculescu, a reusit sa stranga 16milioane de euro din contractele incheiate sau aflate inderulare in 2010-2011. ... Este vorba de contracte cu Termoelectrica, ElectricaMuntenia Nord sau Camera de Comert Bucuresti. ... Agathe CristinaRudeanu, fiica senatorului PDL, a castigat in 2011 patru contracte cu statul.
In 12 iulie 2011, DNA comunica faptul ca ministrul Mediului, Laszlo Borbely, este implicat intr-un dosar de trafic de influenta, in care a fost deja pus sub acuzare consilierul sau, Szepessy Szabolcs.
Avand in vedere avertizarea meteorologica a Administratiei Nationale de Meteorologie Bucuresti, de instituire a codului galben si portocaliu in judetul Valcea inca din luna ianuarie a anului 2012, utilajele specifice de deszapezire ale Regiei Autonome de Drumuri si Poduri Valcea, in calitate de administrator al drumurilor si podurilor judetene, au actionat in permanenta pentru realizarea lucrarilor de indepartarea a zapezii si poleiului de pe drumurile afectate.
Autostrada Soarelui va fi finalizata pana in aprilie 2011 iar pentru portiunea ramasa de circa 70 km exista banii necesari a declarat ministrul Transporturilor si Infrastructurii Radu Berceanu(foto) intr-o emisiune televizata. ... Pana in primavara lui 2011 in aprilie va fi gata" a explicat Radu Berceanu.
Grupul german Lidl&Schwartz, cel mai mare operator de magazine de tip discount din Europa, reintra pe piata craioveana cu un nou centru comercial, care va fi inaugurat cel mai probabil in primavara lui 2011.
Prima zi din 2011 aduce si primele scumpiri, in special la benzina si tutun, pentru care autoritatile au marit nivelul accizelor.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Dupa intrunirea Consiliului de Administratie al Bancii Italo Romena din 31 ianuarie 2011, Franco Antiga, presedintele bancii, a anuntat preluarea functiei de director general de catre Giulio Simonelli, dupa incheierea mandatului lui Antonio Bianchin.
Dupa cum sustine bucuresteanul Stefan Florescu, presedintele Fundatiei "Stefan Florescu - Din suflet pentru suflet", intr-un comunicat de presa remis, vineri, la redactie, actiunea de strangere de semnaturi se va desfasura timp de o luna, in perioada 15 august-15 septembrie 2011.
poate fi achiziționata din librariile Carturesti, rețeaua Librarium, Libraria Mihai Eminescu, Compania de Librarii Bucuresti, libraria Șt.
poate fi achiziționata din librariile Carturesti, reteaua Librarium, Libraria Mihai Eminescu, Compania de Librarii Bucuresti, libraria Șt.
Radiochirurgie Grad profesional - Medic Specialist Experienta profesionala - Octombrie 2016-prezent Medic specialist neurochirurg - Life Memorial Hospital - Octobrie 2016 - prezent Doctorand in Genetica ( Studiu asupra progresiei tumorilor cerebrale si a factorilor care pot ameliora prognosticul, Universitatea Bucuresti, Facultate de Biologie) - Mai 2015-Mai 2016 Neurochirurg, Dept de Neurochirurgie Functionala si GammaKnife, University of Sheffield, UK - Din Nov 2015, in urma examenului sustinut in fata Colegiului Regal, primesc titlul de Fellow of the Royal College of Surgeons (FRCS) - Aprilie 2014 - Mai 2015 Neurochirurg, Clinical Fellow in Neuro Oncologie, Royal Hallamshire Hospital, Sheffield, UK - August 2013 - Aaprilie 2014 Neurochirurg, Clinical Fellow in Neurochirurgie pediatrica, Sheffield Children's Hospital, UK - August 2012- August 2013 Neurochirurg, Clinical fellow in Chirurgie spinala, Royal Hallamshire Hospital, Sheffield, UK - Iulie 2011 - August 2012 Neurochirurg, Clinical Fellow in Chirurgia bazei de craniu si vascular, Walton Neuroscience Center, Liverpool, UK.
google-analytics.com